cms.mmirazine-hu.webnode.hu/a_fájdalom_talan_a_szukseges_jo

Kapros túrós csirkemell

2017.12.17

Túrót nem csak süteményekhez használhatunk a konyhában. Itt van például ez a remek kapros túróval töltött csirkemell filé. Egy jó kis túrós töltelék, csirkemell filé, pici olaj a tepsibe, és már mehet is a sütőbe az összerakott finomság.

Hozzávalók:

  • 1 nagy csirkemell filé
  • 25 dkg túró
  • reszelt sajt (egy kevés a tetejére)
  • bors
  • kapor
  • olaj

Elkészítés:

A túrót egy tányérban villával összetörjük, összekeverjük a fűszerekkel.

A két fél csirkemell filét vágódeszkán kiterítjük, majd óvatosan kiklopfoljuk. A szétterített húsra szépen rákenjük a kapros-túrós krémet. A húsokat óvatosan feltekerjük, majd hústűvel vagy fogpiszkálóval összetűzzük, hogy ne nyíljanak szét sütés közben.

Egy jénai edényt olajjal vékonyan kikenünk, majd a töltött húsokat belerakjuk. Ízlés szerint megszóratjuk a húsok tetejét egy kis sajttal. Majd előmelegített sütőben, 180 fokon kb. 40 perc alatt készre sütjük őket.

TIPP: Köretnek egy kis bulgurt vagy zöldséges kuszkuszt ajánlok hozzá.


© 2017  A blogon található tartalmak a szerző kizárólagos tulajdonát képezik, szerzői jogvédelem alatt állnak. Felhasználásuk engedélyköteles.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el